Balans in Lichaam & Geest

Yoga is een methode en filosofie die helpt om helderheid van geest, heilzame routines, lichamelijk comfort en mentaal evenwicht in het leven te verwortelen.

Het fundament is het herstellen van het lichamelijk evenwicht. Dit doen we aan de hand van voorbereidende oefeningen en de klassieke yogahoudingen. We verbeteren de krachtbalans, de lenigheid, het lichamelijk bewustzijn, de lichaamshouding en het concentratievermogen.

Gaandeweg wordt het concentratievermogen sterker en introduceren we meer detail en precisie toe aan de sessies. Dit is de sleutel om naast de lichamelijke voordelen, ook mentaal en emotioneel sterker te worden. Een intelligente yogabeoefening geeft je toegang tot je volledige potentieel.

Traditie & wetenschap onder één dak

De lessen zijn ontwikkeld volgens de Indische yoga traditie, ontwikkeld over 1000den jaren heen en worden afgetoetst met recente wetenschappelijk expertise uit de biomedische en sportwetenschappen.

De traditie wordt gerespecteerd en aangevuld met moderne principes van fitness, gezondheid en coaching.

Alle lessen vinden plaats in een intiem klimaat van acceptatie en liefde, waar iedereen zich op zijn of haar ritme kan ontwikkelen.

Deze methode is geschikt voor iedereen die met een open geest wil blijven groeien doorheen het leven en bereid is zijn of haar demonen onder ogen te komen.

Wil je kennismaken met Bergé Yoga en de manier van lesgeven? Je bent steeds welkom voor een gratis proefles.

Voor persoonlijke begeleiding van lichamelijke klachten ben je bij Bergé Yoga ook aan het juiste adres.